Pirkanmaan Koulutuspalvelut.com on monialayritys Pirkanmaalta Ylöjärveltä. Koulutuspalveluitamme ovat muun muassa tulityö-, työturva- ja sähkötyöturvallisuuskoulutukset sekä ennakoivan ajon koulutukset. Lisätietoja koulutuksista saat klikkaamalla tästä. Kylmä- ja suurkeittiölaitteet osto, myynti ja huolto. Palveluihimme kuuluu myös kirjanpitoa ja IT-konsultointia pienyrityksille. 

 

Jos haluat tietoja koulutuksistamme, niin klikkaa tästä. Koulutuskalenteriin tästä.

Kylmä- ja suurkeittiölaitehuolto klikkaa tästä tai soita 050 354 9386!

 

Kirjanpitopalveluistamme ja IT-konsultoinnista saat lisätietoja tästä tai soita 044 274 9251.

 

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme, voit olla yhteydessä myös  yhteydenottolomakkeella. Tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Valitse lomakkeelta haluamasi palvelu ja kirjoita viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 Lämpöpumppublogi löytyy klikkaamalla tästä.

Lisätietoja henkilöstöstämme saat klikkaamalla tästä.

 

Huom! Jos laitat alennuskoodin 55 ilmoittautumisen yhteydessä saat lisäalennuksen 5% ennakoivan ajon koulutuksen hinnasta!

Ennakoivan ajon koulutukset.

Nostotyökoulutus.

Trukkikorttikoulutus.

Tieturva-1 koulutus.

Meidän kautta myös saunabussi vuokrattavana kaikkiin tilaisuuksiin, kysy lisää klikkaamalla ennakoivan ajon koulutus kuvaa!

 

  

Mikäli Teillä on edellä mainituille palveluillemme tarvetta ota yhteyttä! Lisätietoja henkilöstöstä saat klikkaamalla tästä

Voitte olla yhteydessä joko yhteydenottolomakkeella, joka löytyy linkeistä yläreunasta tai ottamalla yhteyttä sähköpostise Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Myös puhelimitse 050 354 9386 saa yhteyden. 

Rekisteriseloste